Velkommen til vårt nettsted

MORIBUS Hundesenter tilbyr alle typer kurs og veiledning innenfor hundens verden

 

 

 

KURS & UTVIKLINGSSENTER FOR HUND OG EIER

MORIBUS betyr adferd på latin, og det er det det hele dreier seg om for et vellykket hundehold. Det er jo nesten litt underlig at når man snakker adferd er det alltid hunden det dreier seg, om ikke sant? Hos MORIBUS legger vi vekt på din og hundens adferd, hver for seg og i sammen!
Her er du velkommen enten du er hundeeier med familiehund, konkurranseutøver, Lydighet, Brukshund, Redningshund, tjenestehund eller hva du enn ønsker eller driver med.
Det er i samhandling man skaper gode resultater!

Les mer...

KURS

MORIBUS Hundesenter tilpasser kurs individuelt etter ekvipasjenes ståsted og behov.

Vi har tilsammen flere mål med gresslagt eller grus bane som står til disposisjon kun for MORIBUS Hundesenter. Vi trener uforstyrret, og kan legge opp kursene akkurat slik vi ønsker. Nærliggende eget disponert terreng for brukshund øvelser. Hos oss er det alltid muligheter å finne gode løsninger. Kursene starter fortløpende eller du kan også bli med i en av våre treningsgrupper. Se også personlig trener & undervisning!

footer

X

Copyright ©

Alt innhold på disse sidene er Moribus AS eiendom,
kopiering er ikke tillatt uten samtykke.

Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernpolicy