Om oss

jess web

MORIBUS Hundesenter, vektlegger hundens mentalitet, tilstand, rase og behov.

Å skape nødvendig balanse & tilstand i mentalitet & helse gir det beste grunnlaget for god opplæring og samvær. En hund og fører i balanse har det optimale utgangspunkt for å leve ut og oppnå de beste resultater i både dagliglivet og trening! Mental ubalanse viser seg ofte hos hunder, negativt stress bygget opp av feil håndtering, misforstått opplæring, dårlig kommunikasjon mellom eier og hund, manglende forståelse og kunnskap om rase og behov. Hunder er ingen maskiner, derimot er de sammensatt som individ, full av følelser, medfødte behov, tilegnede behov gjerne menneskeskapt, Disse må respekteres og læres!

asap web

Vår sjel og intensjon er hjelpe deg og hunden til å skape eller finne tilbake til den nødvendige balansen. God balanse gir trygghet, konsentrasjon til å motta og sende kommunikasjon mellom eier og hund, gjennom godt fundamentert hundehold.

Mentalitet kan vi hjelpe med, gjennom vurdering og analyse av din hund.

Beskrevet for deg på en måte du forstår. Enkle adferds tester av hund gjennomfører vi i trygge og gode omgivelser. Årevis med utdanning og praksis i test & vurdering av hunder på det profesjonelle plan, gir deg ett godt grunnlag og verktøy for videre trening.

Vi er nå representert med hovedsete på Sørlandet ved og i Kristiansand.

Bruk gjerne vårt Påmeldingskjema, eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

.  

geir webb

Geir Thunes
Instruktør, foredragsholder og adferdsanalyse

Bakgrunn:
Hundefører,Instruktør, & testleder I Forsvarets Hundetjeneste gjennom mange år.
Hundefører, Instruktør i Norske Redningshunder i mange år.
Instruktør Brukshund trinn 2 Norsk Kennel Klub
Sertifisert Motivator & Motivasjonsanalyse

Konkurranse LP- Brukshund -Redningshund - Tjenestehund

Omfattende bakgrunn i mentalitet og problemhund.

footer

X

Copyright ©

Alt innhold på disse sidene er Moribus AS eiendom,
kopiering er ikke tillatt uten samtykke.

Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernpolicy